MICRONEEDLING

Micro Needling Therapy System is een innovatieve en zachte manier voor celvernieuwing zonder de opperhuid te beschadigen. Er zijn de MTS rollers voor in de praktijk of thuisgebruik, terwijl de Dermapen vertegenwoordiger van de nieuwste generatie op het gebied van micro needling is.

De MTS roller en Dermapen zijn bedoeld voor het behandelen van de verslapte, verouderde huid en fijne lijntjes of rimpels. Ook specifieke lijnen op de bovenlippen en vergrote porien kunnen goed behandeld worden door de MTS roller en Dermapen. Ook striae, littekens en hyperpigmentatie kunnen hiermee worden verminderd.

Wat houdt het in?
De MTS roller en Dermapen zorgen op een zachte manier voor celvernieuwing zonder enige beschadiging aan uw huid. De behandeling met een MTS roller of Dermapen is effectief door zeer fijne naaldjes die de aanmaak van collageen en elastine stimuleren waardoor verkregen micro kanalen bijdragen tot een verhoogde opname van actieve werkstoffen.

De voordelen
De behandeling met de MTS roller of Dermapen is praktisch pijnloos omdat wij gebruik maken van een verdovende créme. Bovendien heeft een behandeling een korte herstelperiode van ongeveer 1 á 3 dagen waarbij u enige last van roodheid of mogelijke vervelling kan hebben. Uw opperhuid blijft echter intact waardoor dit een zeer huidvriendelijke behandeling is en uw huid sterker, weerbaarder, beter van kleur, dikke en strakker wordt.

De MTS roller en Dermapen kan op elke zone van uw gelaat, hals en lichaam worden gebruikt en is geschikt voor elk huidtype -waaronder zelfs de dunne huid- en bovendien voor elke leeftijd. Daarbij is de behandeling volledig veilig waardoor er geen sprake is van blijvende schade aan uw huid.

De Dermapen is zeer effectief en vrijwel pijnloos door de vibrerende functie, waardoor er minder kans op schade aan de huid door verticale penetratie van de naaldjes is, zelf delicate en moeilijke te bereiken gebieden, zoals rond de ogen, lippen en neus kunnen optimaal behandeld worden.

De resultaten
De behandeling met de MTS roller in combinatie met de Dermapen resulteert in een dikkere en strakkere huid met een stralende teint. Ook oogt de huid jonger, strakker en heeft het een vitale uitstraling. Littekens verminderen van omvang en zijn pigment stoornissen minder zichtbaar.